Ципурите се почистват от вътрешностите и се посоляват отвътре и отвън. Намазват се отвън със зехтин. Отвътре се слагат няколко резенчета чесън, стръкче мащерка и стръкче розмарин. В кожата се правят диагонални прорези.
Решетката на скарата се намазва с малко зехтин и рибите се слагат да се пекат за около 8 минути от всяка страна, докато хванат хрупкава коричка. Поднасят се, поръсени с пресен розмарин и гарнитура по избор.
Време за приготвяне 40 минути Продукти за 2 порции: 2 лефера 4 с.л. зехнин черен пиперч 1 лимон магданоз - 1/3 връзка сол Рецепта: Леферите се почистват добре. От двете страни...
Време за приготвяне 40 минути Продукти за 2 порции: 2 лефера 4 с.л. зехнин черен пиперч 1 лимон магданоз - 1/3 връзка сол Рецепта: Леферите се почистват добре. От двете страни...
Време за приготвяне 10 минути Продукти за 2 порции: 2 филета / котлета сьомга с кожата, около 300 гр. общо. 1 ч.л. зехнин сол Рецепта: Люспите на сьомгата се почистват като...
Време за приготвяне 10 минути Продукти за 2 порции: 2 филета / котлета сьомга с кожата, около 300 гр. общо. 1 ч.л. зехнин сол Рецепта: Люспите на сьомгата се почистват като...
Време за приготвяне 20 минути Продукти за 4 порции: 1 кг. гаврос 1 ч.ч. брашно 1 ч.ч. олио сол Рецепта: Гавросът се измива добре с вода, оцежда се и се поставя...
Време за приготвяне 20 минути Продукти за 4 порции: 1 кг. гаврос 1 ч.ч. брашно 1 ч.ч. олио сол Рецепта: Гавросът се измива добре с вода, оцежда се и се поставя...